Ελ Αραμπι Γκολ / Ούτε το var δεν βοήθησε για να αποφευχθούν κάποια από τα διαιτητικά λάθη της όγδοης αγωνιστικής της super league 1.

Ελ Αραμπι Γκολ / Ούτε το var δεν βοήθησε για να αποφευχθούν κάποια από τα διαιτητικά λάθη της όγδοης αγωνιστικής της super league 1.. On 2 φεβρουαρίου 2020 2 φεβρουαρίου 2020 by admin sharing is caring! Που να δείτε το φαινόμενο γιουσέφ ελ αραμπί: Ο ελ αραμπί ήταν και πάλι. Το 'μαύρο διαμάντι', σύμφωνα με τα στατιστικά. Χρόνος τελικές προσπάθειες γκολ/τελικές προσπάθ.

Ούτε το var δεν βοήθησε για να αποφευχθούν κάποια από τα διαιτητικά λάθη της όγδοης αγωνιστικής της super league 1. Τα γκολ του ελ αραμπι ανα αντιπαλο. Τη χαρά της νίκης και την ηρεμία. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Ο ελ αραμπί ήταν και πάλι.

El Arampi Eftase Ta 55 Gkol Se Dyo Xronia Kai Isofarise Ton Sise Novasports
El Arampi Eftase Ta 55 Gkol Se Dyo Xronia Kai Isofarise Ton Sise Novasports from www.novasports.gr
Πέρσι 27 γκολ (τα 20 στο πρωτάθλημα) και 8 ασίστ (αποκλειστικά στη super league) σε όλες τις διοργανώσεις (51 ματς). Απάντηση στον φαμπιάνο το γκολ μου. Τα γκολ του ελ αραμπι ανα αντιπαλο. Ατρόμητος 3 γκολ (3 αγώνες) παναιτωλικός 3 γκολ (3 αγώνες) παναθηναϊκός 2 γκολ (4 αγώνες) αρης 2 γκολ (4 αγώνες) πανιώνιος 2 γκολ (2 αγώνες) κράσνονταρ 2 γκολ (1 αγώνας) αεκ 1 γκολ (6 αγώνες) παοκ 1 γκολ (6 αγώνες) Που να δείτε το φαινόμενο γιουσέφ ελ αραμπί: Ολα τα γκολ του στη σεζόν, σε ένα βίντεο! Τι άλλο χρειάζεται να προσθέσει κανείς; Το γκολ του ελ αραμπί ολυμπιακός.

Εννοούμε πως το άθροισμα των γκολ και των ασίστ του βαλμπουενά και του ελ αραμπί φέτος ανέρχεται στον αριθμό 42.

Δείτε το γκολ του ολυμπιακού: Απάντηση στον φαμπιάνο το γκολ μου. Ευτυχής για το γκολ του στο φινάλε του αγώνα με την ομόνοια. Με κίτρινο είναι τα γκολ του μαροκινού (τα δύο τετράγωνα είναι τα δύο πέναλτι), με κόκκινο οι αποκρούσεις. Ο γιουσέφ ελ αραμπί «κυνηγά» τον τριψήφιο αριθμό γκολ στην ευρωπαϊκή του καριέρα. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Ο μπεργκ μετράει 22 γκολ σε δύο χρόνια και 9 ασίστ και ο ελ αραμπί 55 γκολ και 15 ασίστ. Λαμία 5 γκολ (4 αγώνες) βόλος 4 γκολ (3 αγώνες) αστέρας τρίπολης 3 γκολ (3 αγώνες) λάρισα 3 γκολ (3 αγώνες) ατρόμητος 3 γκολ (3 αγώνες) παναιτωλικός 3 γκολ (3 αγώνες) Το φράγμα των 1.000 γκολ στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή μοιάζει αξεπέραστο. Επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας δείχνει το ecdc. Τρομερό τελείωμα από τον ελ αραμπί στην κίνηση και ο ολυμπιακός πέτυχε το γκολ που ίσως αποδειχθεί αρκετό για την επιστροφή του στην κορυφή της super league. «αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ» Που να δείτε το φαινόμενο γιουσέφ ελ αραμπί:

Ο γάλλος των 6 γκολ και 12 ασίστ και ο μαροκινός των 18 γκολ και 6 ασίστ! Ο κύριος γκολ/ασίστ ανά 73.5 λεπτά! Νοκ άουτ κι έκανε μεγάλο άλμα για ένα ακόμη πρωτάθλημα! Που να δείτε το φαινόμενο γιουσέφ ελ αραμπί: Ο μαροκινός διεθνής στράικερ σχολίασε μέσα από την κάμερα του olympiacos tv την κλήρωση της ομάδας του.

Pyrobolei Astamathta O El Arampi 11 Gkol Se 11 Paixnidia Vids In Gr
Pyrobolei Astamathta O El Arampi 11 Gkol Se 11 Paixnidia Vids In Gr from www.in.gr
Που να δείτε το φαινόμενο γιουσέφ ελ αραμπί: Εννοούμε πως το άθροισμα των γκολ και των ασίστ του βαλμπουενά και του ελ αραμπί φέτος ανέρχεται στον αριθμό 42. Ο κύριος γκολ/ασίστ ανά 73.5 λεπτά! Εξηγεί το οφσάιντ του ελ αραμπί περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα! Στις 11 δεκεμβρίου 2019, ο ελ αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του ερυθρού αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου β του τσάμπιονς λιγκ, με τον ολυμπιακό να εξασφαλίζει μία θέση στο γιουρόπα λιγκ εις βάρος της σερβικής ομάδας. Τα γκολ του ελ αραμπι ανα αντιπαλο. Ο γιουσέφ ελ αραμπί με γκολ στο 119' έστειλε τον ολυμπιακό στους «16» του europa league και την άρσεναλ σπίτι της. Ο μπεργκ μετράει 22 γκολ σε δύο χρόνια και 9 ασίστ και ο ελ αραμπί 55 γκολ και 15 ασίστ.

Η μοναδική καταγεγραμένη και επισήμως αναγνωρισμένη από τη fifa προσπάθεια είναι αυτή του πελέ.

Τη χαρά της νίκης και την ηρεμία. Η κεδ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του. Εννοούμε πως το άθροισμα των γκολ και των ασίστ του βαλμπουενά και του ελ αραμπί φέτος ανέρχεται στον αριθμό 42. Το γκολ του ελ αραμπί ολυμπιακός. Ευτυχής για το γκολ του στο φινάλε του αγώνα με την ομόνοια. Δείτε τα δύο γκολ του ελ αραμπί (vids) o ελ αραμπί σκόραρε και δεύτερη φορά κόντρα στον πασ γιάννινα με πολύ όμορφη ενέργεια, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Απάντηση στον φαμπιάνο το γκολ μου. Ο γιουσέφ ελ αραμπί «κυνηγά» τον τριψήφιο αριθμό γκολ στην ευρωπαϊκή του καριέρα. Που να δείτε το φαινόμενο γιουσέφ ελ αραμπί: Το φράγμα των 1.000 γκολ στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή μοιάζει αξεπέραστο. Ασιστ πάσες λάθη φάουλ υπέρ φάουλ κατά κίτρινες κάρτες κόκκινες κάρτες αποβολές. Στις 11 δεκεμβρίου 2019, ο ελ αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του ερυθρού αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου β του τσάμπιονς λιγκ, με τον ολυμπιακό να εξασφαλίζει μία θέση στο γιουρόπα λιγκ εις βάρος της σερβικής ομάδας.

Ο κύριος γκολ/ασίστ ανά 73.5 λεπτά! Το φράγμα των 1.000 γκολ στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή μοιάζει αξεπέραστο. Ούτε το var δεν βοήθησε για να αποφευχθούν κάποια από τα διαιτητικά λάθη της όγδοης αγωνιστικής της super league 1. Σωστά δεν μέτρησε το γκολ του ελ αραμπί, κακώς δεν αποβλήθηκαν ουάρντα, τσιντώτας. Εννοούμε πως το άθροισμα των γκολ και των ασίστ του βαλμπουενά και του ελ αραμπί φέτος ανέρχεται στον αριθμό 42.

El Arampi Eftase Ta 55 Gkol Se Dyo Xronia Kai Isofarise Ton Sise Novasports
El Arampi Eftase Ta 55 Gkol Se Dyo Xronia Kai Isofarise Ton Sise Novasports from www.novasports.gr
Ούτε το var δεν βοήθησε για να αποφευχθούν κάποια από τα διαιτητικά λάθη της όγδοης αγωνιστικής της super league 1. Τα γκολ του ελ αραμπι ανα αντιπαλο. Λαμία 5 γκολ (4 αγώνες) βόλος 4 γκολ (3 αγώνες) αστέρας τρίπολης 3 γκολ (3 αγώνες) λάρισα 3 γκολ (3 αγώνες) ατρόμητος 3 γκολ (3 αγώνες) παναιτωλικός 3 γκολ (3 αγώνες) Τι άλλο χρειάζεται να προσθέσει κανείς; Εξηγεί το οφσάιντ του ελ αραμπί περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Με κίτρινο είναι τα γκολ του μαροκινού (τα δύο τετράγωνα είναι τα δύο πέναλτι), με κόκκινο οι αποκρούσεις. Ευτυχής για το γκολ του στο φινάλε του αγώνα με την ομόνοια.

Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός

Ο κύριος γκολ/ασίστ ανά 73.5 λεπτά! Ευτυχής για το γκολ του στο φινάλε του αγώνα με την ομόνοια. Ατρόμητος 3 γκολ (3 αγώνες) παναιτωλικός 3 γκολ (3 αγώνες) παναθηναϊκός 2 γκολ (4 αγώνες) αρης 2 γκολ (4 αγώνες) πανιώνιος 2 γκολ (2 αγώνες) κράσνονταρ 2 γκολ (1 αγώνας) αεκ 1 γκολ (6 αγώνες) παοκ 1 γκολ (6 αγώνες) Χρόνος τελικές προσπάθειες γκολ/τελικές προσπάθ. Τρομερό τελείωμα από τον ελ αραμπί στην κίνηση και ο ολυμπιακός πέτυχε το γκολ που ίσως αποδειχθεί αρκετό για την επιστροφή του στην κορυφή της super league. Το 'μαύρο διαμάντι', σύμφωνα με τα στατιστικά. Ο φορ του ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μιας καταπληκτικής σεζόν. Πέρσι 27 γκολ (τα 20 στο πρωτάθλημα) και 8 ασίστ (αποκλειστικά στη super league) σε όλες τις διοργανώσεις (51 ματς). Όμως, ο ελ αραμπί έδωσε στους «ερυθρόλευκους» και τον κόσμο αυτό που έλειπε. Ο μαροκινός διεθνής στράικερ σχολίασε μέσα από την κάμερα του olympiacos tv την κλήρωση της ομάδας του. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ επιμέλεια: Νοκ άουτ κι έκανε μεγάλο άλμα για ένα ακόμη πρωτάθλημα! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Ο φορ του ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μιας καταπληκτικής σεζόν ελ αραμπι. Ατρόμητος 3 γκολ (3 αγώνες) παναιτωλικός 3 γκολ (3 αγώνες) παναθηναϊκός 2 γκολ (4 αγώνες) αρης 2 γκολ (4 αγώνες) πανιώνιος 2 γκολ (2 αγώνες) κράσνονταρ 2 γκολ (1 αγώνας) αεκ 1 γκολ (6 αγώνες) παοκ 1 γκολ (6 αγώνες)

Posting Komentar

0 Komentar